Novice

S paketom nadstandardnega zavarovanja Adriatic Slovenica ugodnosti tudi pri nadstandardnih proizvodih podjetja Bauerfeind

22. april 2013 Olimpijski marketing S paketom nadstandardnega zavarovanja Vrhunski športnik, ki ga lahko sklenejo športniki z veljavno kategorizacijo mednarodnega, svetovnega in perspektivnega razreda, bo stroške Bauerfeindovih produktov skladno z zavarovalno polico krila zavarovalnica.

Bauerfeind, nemško podjetje, s ponudbo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov, ki pomagajo povrniti mobilnost in nudijo pomoč pri reševanju težav v sklepih in mišicah ter krčnih žilah, je eden od partnerjev Olimpijskega komiteja Slovenije.

 

Bauerfeind s široko paleto proizvodov sledi misiji »Gibanje je življenje«. Kot partner OKS je s svojimi produkti sodeloval pri opremljanju olimpijske in paraolimpijske reprezentance London 2012, Bauerfeindovi produkti pa so na voljo tudi vsem športnikom, kandidatom na nastop na OI Soči 2014.

 

Ena od individualnih pravic, ki jih OKS skupaj z Zavarovalno družbo Adriatic Slovenica, velikim sponzorjem olimpijske reprezentance Slovenije, zagotavlja športnikom, kandidatom za nastop na OI Soči 2014, je tudi paket nadstandardnih zavarovanj Vrhunski športnik. Paket je sestavljen in prilagojen potrebam športnikov na način, da omogoča kar najhitrejše in najbolj učinkovito zdravljenje športnika ob nezgodi, poškodbi ali bolezni.

 

Zavarovanje omogoča športniku uporabo storitev zdravnikov specialistov mimo postopkov, ki so predpisani v obveznem zdravstvenem zavarovanju, paket Vrhunki športnik pa krije pa tudi stroške nadstandardnih opornic in drugih ustreznih terapevtskih proizvodov, s katerimi v Bauerfeindu pomagajo ljudem k boljši mobilnosti.

BAUERFEIND.pdf393 K