Novice

S pravo ekipo do olimpijskih doživetij!

06. maj 2015 Šport za vse Olimpijski komite Slovenije vabi podjetja na slovenskem trgu, da prijavijo svoje ekipe in soustvarijo Poslovne športne igre 2015.

Današnji način življenja nam pogosto prinaša »izgovor« o pomanjkanju časa zaradi številnih obveznosti, ki nas vodijo k nezdravemu načinu življenja in pomanjkanju gibanja. Projekt Poslovne športne igre želi na nak način obuditi v preteklosti dobro uveljavljene »sindikalne igre« in spodbuditi zaposlene k redni športni vadbi. Zdrav in zadovoljen delavec je ključ do uspešnega in zdravega podjetja.

 

Druženje s prijatelji je eden ob pomembnih razlogov, ki jih Slovenci navajamo za ukvarjanje s športom, zato poslovne športne igre ne bodo le tekmovanje, temveč predvsem druženje, sprostitev, zabava. Dober športni rezultat pa bo pika na I celotnemu dogajanju.

 

Pridružite se Poslovnim športnim igram in se s svojimi sodelavci in prijatelji pomerite v eni ali več od 5-ih športnih panog: mali nogomet (5+1), košarka 3x3, odbojka, tenis in tek – štafeta 10 x 400m. Dober rezultat vam zagotovi mesto na velikem finalu v Kopru, 12. Septembra.

Vse informacije o projektu so dostopne na http://www.olympic.si/sport-za-vse/poslovne-sportne-igre/, kjer je možna tudi spletna prijava.

 

Veselimo se vaše aktivne vloge in verjamemo, da boste s svojimi ekipami uspešni aktivni udeleženci Poslovnih športnih iger 2015. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.