Novice

Sejem Alpe Adria – Turizem in prosti čas

29. januar 2015 Šport za vse Od 28. do 31. januarja 2015 bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču tradicionalni sejem Alpe Adria - Turizem in prosti čas.

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je slovenska krovna športna organizacija, ki skrbi za mnogotere dejavnosti, povezane s športom. Med drugim pokriva tudi področja športa za vse, kjer povečuje njegovo prepoznavnost in dostopnost do podatkov o športnorekreativnih dogodkih ter športni vadbeni ponudbi. Sodelovanje s Športno zvezo Ljubljane in Javnim zavodom za šport Slovenije – Planica je uporabnikom ponudilo dva nova medija: spletni in mobilni INFOSPORT.SI. Prvič bosta javnostim predstavljena na sejmu Alpe Adria – Turizem in prosti čas. Na naši športni info točki v dvorani B2 bomo pripravljali nagradne igre za obiskovalce, vsak dan pa nas bodo obiskovali vrhunski športniki.

 

V priponki je časovnica obiskov vrhunskih športnikov. Namesto Brigite Langerholc bo sejem obiskala  alpska smučarka Maruša Ferk in sicer v petek, 30. 1. 2015 ob 17 uri.


Vabljeni tudi vi!


Več informacij na: http://www.alpeadria-tip.si

 

 

Sportniki_na_sejmu.docx12.5 K