Novice

Pet partnerskih podjetij je vstopilo v olimpijsko družino

16. oktober 2014 Olimpijski marketing Partnerji so postali podjetja Kompas d.d., S&T d.d., Igraj pametno d.o.o., Hoteli Bernandin d.d. in Piksel d.o.o., OKS pa je podpisal tudi pogodbo s podjetjem Cartan Global.

Po izjemnih zimskih OI Soči 2014, kjer so slovenski športniki osvojili osem kolajn, sta Kompas in OKS še nadgradila svoje partnerstvo. Kompas je postal novi zlati partner OKS. Pogodba je sklenjena za naslednji olimpijski ciklus 2014 – 2018.  Tako kot naši izjemni športniki, se tudi Kompas in OKS že pripravljata na nove podvige – na prve evropske olimpijske igre Baku 2015 ter na poletne olimpijske igre Rio 2016.

 

Zlato partnersko pogodbo je podpisalo tudi podjetje S&T Slovenija d.d. S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij. Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) bodo omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, oni pa bodo prevzeli celostno skrb za IT.

 

Srebrna partnersko pogodbo je z OKS-om podpisalo tudi podjetje Igraj pametno d.o.o. OKS bo s podjetjem razvil program finančnega opismenjevanja za športnike. Ideja za sodelovanje izhaja že od meseca maja letos, prva delavnica za mlade športnike – kandidate za nastop na EYOF Voralerberg 2015, pa je bila že izvedena.

 

Bronasti parterji so postali Piksel d.o.o. in, Hoteli Bernandin d.d. Usmerjenost k športu ostaja med prioritetami prodajnih in trženjskih aktivnosti družbe Hoteli Bernardin, d.d. Spodbujajo športni turizem, zato so se odločili pristopiti k sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije v kategoriji bronastega partnerja.

 

Podjetje Piksel d.o.o. je vodilno podjetje na področju digitalnega tiska in njegove dodelave v Sloveniji. Njihovi največji prednosti pred konkurenco sta visoka tehnološka opremljenost proizvodnje in vrhunska usposobljenost tehnologov. Digitalni tisk jim zaupajo največji ponudniki oglasnega prostora v Sloveniji.

 

Pogodbo o sodelovanju je podpisalo tudi podjetja Cartan Global. Podjetje je aktivno na področju sodelovanja z nacionalnimi olimpijskimi komiteji, kjer trenutno sodeluje z 41 državami kot uradni prodajalec vstopnic ter organizator programov za olimpijske igre. OKS je za projekt olimpijskih iger Rio de Janeiro 2016 in Pjongčang 2018 podpisal pogodbo, po kateri bo Cartan v sodelovanju s partnerskim podjetjem Kompas za potrebe OKS, njenih članic in drugih obiskovalcev iger, zagotavljal olimpijske vstopnice in namestitve.

 

 

 

 

Jure Robinik (Piksel d.o.o.) in dr. Kocijančič

Miha Urek (Igraj pametno d.o.o.) in dr. Kocijančič

Sašo Berger in Aleksander Antić (S&T d.d.) in dr. Kocijančič

Tatjana Juriševič (Kompas d.d.) in dr. Kocijančič

Borut Mavsar (Hoteli Bernandin d.d.) in dr. Kocijančič