Novice

Slovenski dan športa - dan odprtih vrat

09. oktober 2012 O OKS-ZŠZ, Šport za vse Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zveze v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije pripravlja vseslovensko akcijo športne rekreacije "Slovenski dan športa, dan odprtih vrat".

OKS-ZŠZ v sodelovanju z DŠNS pripravlja (od leta 2009) vseslovensko akcijo športne rekreacije "Slovenski dan športa, dan odprtih vrat". Že prvo leto je bilo več kot 130 dogodkov po vsej Sloveniji.

 

Na Slovenski dan športa, dan odprtih vrat bodo 15. oktobra 2012 po vsej Sloveniji, društva, zveze, klubi, zavodi in vsi drugi ponudniki športne rekreacije pripravili dogodke in predstavili vadbene programe,upravljavci objektov pa bodo pozvani, da jih na ta dan obiskovalcem odprejo brezplačno.

 

Slovenski dan športa, dan odprtih vrat je namenjen vsem prebivalcem Slovenije, pa tudi povezovanju vseh izvajalcev športnorekreativnih programov, upravljavcev in lastnikov športnih objektov ter medijev.

 

Z akcijo se želi povečati športno aktivnost Slovencev, ter opozoriti na dejstvo, da je poleg vrhunskega športa, pomemben tudi šport za vse na rekreativni ravni.

Slovenski_dan_sporta_-_dan_odprtih_vrat.docx213 K
Plakat_Dan_odprtih_vrat.pdf146 K