Novice

Slovenski hokejisti pred odhodom v Soči še na domači led

18. januar 2014 Soči 2014 Slovenski hokejisti se bodo pred odhodom na olimpijski hokejski turnir predstavili tudi domačim gledalcem na Dnevu slovenskega hokeja.

Okroglih 30 let po tem, ko so slovenski hokejisti v jugoslovanski reprezentanci igrali na olimpijskih igrah v Sarajevu, nas bodo zastopali tudi na olimpijskem hokejskem turnirju v Sočiju. Deset dni pred tekmo z Rusijo bodo preverili formo na ekshibicijski hokejski tekmi reprezentanc Sarajevo 1984 : Soči 2014.  

Ekipa slovenskih hokejistov, ki sestavlja olimpijsko reprezentanco Slovenije na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju, se bo tako v ponedeljek, 3. februarja, ob 18. uri, v Hali Tivoli, predstavila slovenskim navijačem
. Aktualni olimpijci bodo zaigrali proti hokejski ekipi Sarajevo 1984. Manjkal bo samo zvezdnik lige NHL, Anže Kopitar, ki bo iz ZDA priletel direktno v Soči.

Organizatorja dogodka, Olimpijski komite Slovenije in Hokejska zveza Slovenije, pripravljata številne aktivnosti za navijače in nagradne igre z zanimivimi olimpijskimi nagradami. Cena vstopnice je 5 EUR, vsaka vstopnica pa vam prinese spominski olimpijski hokejski plošček. Z nakupom vstopnice pa boste prispevali sklad slovenskih olimpijcev.

Vstopnice bodo na voljo na bencinskih servisih Petrol, prodajnih mestih Eventim in na www.eventim.si, od petka, 24. januarja.
Vsaka vstopnica prinese olimpijski plošček, izkupiček od prodaje pa gre v dobrodelne namene.

Vabimo vas, da pozdravite slovenske hokejske junake pred odhodom v Soči in se nam pridružite na Dnevu Slovenskega hokeja, 3. februarja 2014 ob 18. uri v Hali Tivoli v Ljubljani.