Novice

Slovenski olimpijski izobraževalni center

09. maj 2016 O OKS-ZŠZ Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je v pritličju upravne stolpnice BTC, Šmartinska cesta 140, Ljubljana, aprila odprl nov Slovenski olimpijski izobraževalni center.

V centru predstavljamo športnike, olimpizem in olimpijske igre s fotografijami, video vsebinami in razstavnimi eksponati. Olimpijski komite Slovenije bo v centru izvajal razne programe in aktivnosti. Za otroke in mladino bomo organizirali Olimpijske urice s slovenskimi vrhunskimi športniki, izobraževalne in informativne delavnice za mlade športnike, pripravljali dogodke za različne ciljne skupine ter s tem skrbeli za promocijo športa in olimpizma.

 

V Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru bomo organiziranim skupinam podrobno predstavili vse vsebine. Za vodene oglede in skupine kontaktirajte  Aleša Šolarja, ales.solar@olympic.si, oz. na tel. 051 376 289 in se dogovorite za ogled ter vodeni program.

Slovenski olimpijski izobraževalni center je od danes naprej odprt tudi za različne javnosti, posameznike, naključne obiskovalce ter vse, ki jih zanima olimpizem, šport ali pa morda nakup kakšnega artikla iz nove uradne olimpijske navijaške opreme. SOIC, kot krajše poimenujemo naš center, je odprt vsak dan od 10.00  do 16.00 ure. Ob sredah in petkih je odprt tudi popoldan in sicer do 19.00 ure.