Novice

Športne zveze, članice Olimpijskega komiteja - združenja športnih zvez

31. marec 2014 Ostale zadeve Tudi na športnem področju majhnemu narodu v tekmovanju z velikim ne preostane nič drugega kot neprestano načrtno delo in izobraževanje. Vse ostale primerjave govorijo v prid velikim.

Olimpijski komite Slovenije - združenje športnih zvez ima vedno odprta vrata za pobude svojih članic, nemalokrat te pobude daje tudi sam. Včasih se marsikaj novega izve, dodela, spremeni ali dopolni tudi s pomočjo tradicionalnih posvetov krovne športne organizacije s svojimi članicami. Najnovejši posvet, ki ga bo organiziral OKS-ZSZ, se bo zgodil v četrtek, 3.aprila 2014 ob 13. uri v veliki dvorani Direktorata za šport, Masarykova c. 16, v Ljubljani. Prisotni se bodo seznanili s predlogom Zakona o premostitvenem zavarovanju poklicnih športnikov, spregovorili  o problematiki sredstev, ki bodov prihodnje namenjena športu iz iger na srečo, ter prisluhnili predstavitvi nekaterim najpomembnejšim elementom Olimpijskega strokovnega centra.

 

Vljudno vabljeni na posvet!

 

V priponkah si lahko ogledate vabilo, predlog zakona o premostitvenem zavarovanju poklicnih športnikov in prvim ugotovitvam po uvedbi davka od srečk.

posvet_vabilo.pdf337 K
DELOVNO_GRADIVO_ZPZPS_MAR2014.pdf428 K
PRVE_UGOTOVITVE_PO_UVEDBI_DAVKA_OD_SRECK.docx22 K
Olimpijski_strokovni_center.pdf491 K
NAPOTKI_ZA_IZDELAVO_SMERNIC_-_DOLGOROCNIH_STRATEGIJ_CLANIC_OKS_IN_SPORTNIH_DRUSTEV.docx26 K