Novice

Srečanje imetnikov olimpijske kartice

23. marec 2011 Šport za vse Na Rogli se je odvijal zadnji letošnji SmučarSKI IZZIV, ki je tako zaključil svojo drugo uradno sezono.

Na smučišču Mašin žaga  na Rogli odvijal zadnji letošnji SmučarSKI  IZZIV, ki  je tako zaključil svojo drugo uradno sezono. Na vseh prireditvah se je zvrstilo kar nekaj znanih slovenskih imen, ki so predstavljali izzivalce vsem rekreativnim smučarjem.  Nuši Derenda in Tini Gorenjak so se v zaključnem delu pridružili še Miran Stanovnik, Boštjan Romih in Tomaž Tomšič. Seveda pa velja poudariti tudi dobrodošlo novost letošnjih izzivov: mali izzivalci za vse otroke.  

  

Olimpijski komite Slovenije, ki je tudi eden od podpornikov te  vseslovenske smučarske  akcije SmučarSKI IZZIV, je v okviru zadnjega letošnjega izziva organiziral zimsko srečanje imetnikov  olimpijske kartice.  Imetniki kartice so lahko brezplačno smučali po smučarskih terenih Rogle in še posebno po veleslalomski progi tokratnega

izziva. Sicer pa imajo imetniki olimpijske kartice  še veliko drugih ugodnosti.  Med drugim  jim je omogočeno 24 urno nezgodno zavarovanje, cenejši nakup športne opreme, od 10 do 50 % nižje cene ob nakupu smučarskih vozovnic  in kart za kopanje, ogled in sodelovanje na športno rekreativnih prireditvah z bogatimi nagradami, na aktivnih športnih vikendih in še marsikaj.