Novice

Ste kdaj sanjali, da bi si olimpijske igre ogledali v živo?

18. april 2012 Olimpijska reprezentanca Slovenije, Olimpijski marketing, London 2012 OKS vam skupaj s sponzorji Teama Slovenie ponuja priložnost, da si od 4. do 6. avgusta olimpijske igre v Londonu ogledate v živo.

Kot uradni navijač naših najboljših olimpijcev boste njihove izredne dosežke spremljali v živo, ob tem pa kot neposredni podpornik s tribune prispevali svoj delček k vrhunskim rezultatom.

 

Ker želimo v London po zmage z najboljšim Teamom, vas vabimo da se pridružite nagradni igri OKS in sponzorjev Teama Slovenije, kjer se vam lahko uresničijo olimpijske sanje. V njih ne bo manjkala niti Petra Majdič. Naša bronasta olimpijka iz Vancouvra in ambasadorka športa v Sloveniji bo tokrat v vlogi navijačice in vas bo spremljala na poti v London. Se sliši mikavno?

 

Sodelujte v nagradni igri OKS in sponzorjev Teama Slovenia.

 

Tokrat vam predstavljamo nagradno igro  banke SKB, ki vas vabi, da sprejmete SKB olimpijski izziv. Zberite ekipo 5 prijateljev, izberite ime, oblecite se kot ekipa in sprejmite SKB olimpijski izziv. Z malo spretnosti in športne sreče bo morda ravno vaša ekipa bogatejša za novo – olimpijsko izkušnjo. Poleg zmagovalne ekipe bodo nagradili tudi navijače.

 

Prijavite se na SKB olimpijski izziv na www.skb.si ali www.facebook.com/BankaSKB.