Novice

Team Slovenia Laško London Pub

21. julij 2012 Olimpijska reprezentanca Slovenije, London 2012, Olimpijski marketing Team Slovenia Laško London Pub bo v času OI London 2012 zbirališče za navijače in obiskovalce iz Slovenije ter tudi drugih koncev sveta.

Lokacija, ki se bo spremenila v slovensko olimpijsko zbirališče, je The Forge (Camden Town). The Forge, ki se nahaja v vedno priljubljeni in zanimivi londonski četrti Camden Town (znana je tudi po izbranih glasbenih dogodkih), se bo v času olimpijskih iger spremenil v Team Slovenia Laško London Pub. To bo v času OI London 2012 zbirališče za navijače in obiskovalce iz Slovenije ter tudi drugih koncev sveta; prostor za glasbene dogodke, druženje in slavja rezultatov slovenskih športnikov v letošnji olimpijski prestolnici.

 

Dostop:


Lokacija je zelo lahko dostopna, saj je se nahaja zgolj 200m od podzemne postaje Camden Town, ki se nahaja na »črni liniji« (Northern Line), le postajo severno od prometnega vozlišča Kings Cross. Londonska podzemna železnica, ki izjemno povezuje celotno olimpijsko mesto, sicer deluje do polnoči vsak dan. Ob izhodu iz postaje se obrnete na glavno ulico Camden High Street, po kateri se navzdol sprehodite kakšnih 200 m in pri prvem semaforju zavijete desno na Delancey Street. Tam boste takoj zagledali slovensko obarvani Team Slovenia Laško London Pub.