Novice

Team Slovenia, najbojši slovenski olimpijci, so z Adriatic Slovenico dobro zavarovani

26. avgust 2012 Olimpijski marketing Olimpijski komite Slovenije in zavarovalna družba Adriatic Slovenia, veliki sponzor Teama Slovenia, sta v času dolgoletnega uspešnega sodelovanja razvila številna posebna zdravstvena zavarovanja za športnike, ki jim omogočajo kar najhitrejše okrevanje po poškodbah in uspešno vrnitev na treninge ter športna prizorišča.

Za najboljše slovenske športnike, ki so našo državo zastopali na olimpijskih igrah v Londonu, pa so v Adriatic Slovenici še dodatno poskrbeli. Vsakomur izmed njih so podarili brezplačno polico življenjskega zavarovanja - najsodobnejše življenjsko zavarovanja iz njihove ponudbe, Vita AS Royal. Seveda so jim ob tem zaželeli veliko uspeha, veliko energije ter varen in miren spanec. Zavarovanci Adriatic Slovenice namreč spijo bolje, saj za njihova zavarovanja že skoraj dvedesetletji skrbi Adriatic Slovenica.

 

Lepe želje pa ste preko FB aplikacije lahko oddali tudi vi. Izmed vseh sodelujočih, ki so preko aplikacije poslali vzpodbudo našim olimpijcem, so izžrebali 3 nagrajance. Izbrali pa so tudi njim najljubše sporočilo “Majhni za svet, a veliki po srcu, naj seže ime naše države na nove podvige in uspehe katere bo svet spremljal z debelimi očmi. Srečno borci!"