Novice

Tend d.o.o. in Radeče papir še naprej v olimpijski družini

18. januar 2011 Olimpijski marketing Tend d.o.o. in podjetje Radeče papir še naprej ostajata člana olimpijskega komiteja - kot srebrna partnerja krovne športne organizacije.

Tend d.o.o. in podjetje Radeče papir še naprej ostajata člana olimpijskega komiteja - kot srebrna partnerja krovne športne organizacije.

 

Podjetje ORG. TEND d.o.o. se ukvarja z integracijo informacijske tehnologije in je bilo ustanovljeno leta 1999 v Mariboru. S poslovalnico v Ljubljani zaposlujejo več kot 30 strokovnjakov. Vzdržujejo tesne partnerske odnose z vodilnimi svetovnimi ponudniki strojne in programske opreme ter tehnologij.

 

Razvijajo, implementirajo, distribuirajo in integrirajo informacijske tehnologije (sistemska integracija) v poslovnih sistemih in institucijah vseh velikosti in dejavnosti. Njihove storitve pomembno prispevajo k uspešnemu ter učinkovitemu delovanju in razvoju – evoluciji poslovnih procesov. Razvijajo in implementirajo: sistemske rešitve, programske in poslovne rešitve vodilnih svetovnih ponudnikov programskih rešitev in programske opreme, internetne rešitve, varnostne rešitve, izobražujejo IT strokovnjake in omogočajo certificiranje njihovega znanj.

 

Tudi podjetje Radeče papir ostaja v olimpijski družini. Pa tudi sicer podjetje Radeče papir želi postati eden vodilnih proizvajalcev papirjev in kartonov v jugovzhodni Evropi. Nenehno sledi svetovnim smernicam in razvija ponudbo, ki zadovolji želje in pričakovanja kupcev. Poslovanje podjetja je odgovorno in okolju prijazno.

 

Radeče papir proizvaja izdelke z visoko dodano vrednostjo za posredne in končne uporabnike. Izdeluje tehnične in specialne papirje, vrednostne in zaščitene papirje ter plastične in kartonske kartice. Širi se na nove trge, kjer tekmuje z nekaterimi največjimi svetovnimi proizvajalci iz papirne dejavnosti.  V Poslovnem sistemu Radeče papir posodabljajo tehnologijo in povečujejo energijsko učinkovitost. Tako dejavno prispevajo k varovanju okolja, predvsem k zmanjšanju obremenitve voda.

 

Spoštovanje vrednot je pomemben ključ do uspeha vsakega podjetja. So vez, ki povezuje podjetje s kupci in ostalimi poslovnimi partnerji. Ena od teh je tudi podpora slovenskemu športu, saj je želja podjetja Radeče papir postati kamenček v mozaiku uspehov slovenskih reprezentantov, ki nas že tako ali tako razveseljujejo s svojimi vrhunskimi rezultati.