Novice

Trans Linguis nov partner OKS-a

19. maj 2011 Olimpijski marketing Prevajalska agencija Trans Linguis bo do leta 2014 skrbela za kakovosten nastop OKS-a v mednarodnih krogih.

Olimpijski komite Slovenije kot član Mednarodnega olimpijskega komiteja intenzivno deluje tudi v mednarodnih krogih, kar zahteva uporabo tujih jezikov in posledično ustvarja potrebo po prevajalskih storitvah.

 

Trans Linguis je podjetje z vrsto prevajalskih storitev, ki so danes v večjezičnem poslovnem svetu postala nujnost. Mlada in izkušena ekipa skrbi za prevajanje, tolmačenje, lektoriranje in tekstopisje in bo imela do zimskih olimpijskih iger Sochi 2014 pod svojim okriljem tudi olimpijske vsebine. S podpisom partnerske pogodbe je Trans Linguis postal bronasti patner OKS-a.

 

"Trans Linguis s ponosom vstopa v partnerstvo z Olimpijskim komitejem Slovenije, saj si deli olimpijske vrednote in v javnem nastopanju pod olimpijskimi krogi vidi pomembno dodano vrednost za podjetje. Poslanstvo Trans Linguisa vključuje družbeno odgovorno ravnanje, v skladu s tem pa vstopamo v partnerstvo z organizacijo, kjer je družbena odgovornost del samega duha delovanja. Kot podjetje že dalj časa vlagamo v razvoj športa v lokalni skupnosti in v tem vidimo ne le odgovornost, temveč tudi konkurenčno prednost. Zavedamo se, da bomo v očeh potencialnih naročnikov in partnerjev bolj verodostojni, in smo prepričani, da nam prav partnerstvo z OKS-om zagotavlja to verodostojnost", je ob podpisu pogodbe dejal direktor, Matej Hočevar.