Novice

V okviru Evropskega tedna športa poslovne igre brezplačne

15. julij 2015 Šport za vse Zdrav in zadovoljen delavec je vedno na delovnem mestu, sproščen in proaktiven!

In tej resnici je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez (v nadaljevanju: OKS-ZŠZ)sledil tudi pri oblikovanju projekta Poslovne športne igre. Cilj OKS-ZŠZ je množičnost, tako na tekmovanjih kot pri športni rekreaciji, zaradi česar je eden izmed strateških ciljev te organizacije povečati število športno aktivnih prebivalcev.

Projekt Poslovne športne igre  podjetja nagovarja, naj svoje uslužbence spodbujajo in podpirajo tudi pri športni rekreaciji. Vsi se zavedamo, da s športno aktivnostjo zaposleni ohranjajo zdravje in vitalnost ter tako veliko laže izpolnjujejo svoje delovne obveznosti. Včasih, ko imamo vsega drugega preveč, na to na žalost kar pozabimo in rek zdrav duh v zdravem telesu za nas izgubi pomen. Naj vas Poslovne športne igre 'naredijo' spet aktivne. Hkrati pa lahko delujejo tudi kot zanimiv team building zaposlenih.

Olimpijski komite Slovenije jih v duhu septembrskega Evropskega tedna športa ponuja promocijsko brezplačno. Vse zaposlene v podjetjih v slovenskih podjetjih vabimo, da se pomerijo v petih športnih panogah: malem nogometu, odbojki, tenisu, košarki 3x3 in teku. Poslovne športne igre bodo v petih krajih po Sloveniji: Jesenicah, Mariboru, Ljubljani, Moravskih Toplicah in Kopru.  

Več informacij na www.olympic.si.

#BEACTIVE