Novice

Vsi na kolo za zdrav duh in telo – Slovenija kolesari 2011

21. april 2011 Šport za vse V letu 2011 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že enajsto leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju.

V letu 2011 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že enajsto leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispeva k našemu dobremu počutju.

 

Pridružite se nam tudi vi in povabite še vaše prijatelje ter znance. Prireditev v koledarju SLOVENIJA KOLESARI v letu 2011 je kar 65! Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele.

 

S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp. 

 

Akcija in prireditve so predstavljene v zgibanki ki jih najdete v vseh trgovinah INTERSPORTA po Sloveniji, na prijavnih mestih prireditev vključenih v akcijo in na spletni strani http://www.olympic.si/index.php?id=47