Novice

Zimske počitnice v Atlantisu z olimpijskim pridihom

18. februar 2015 O OKS-ZŠZ Vodno mesto Atlantis v BTC City Ljubljana in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez organizirata nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin.

Vodno mesto Atlantis v BTC City Ljubljana in Olimpijski komite Slovenije – združenje športnih zvez organizirata nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, obogatene z Olimpijskim programom in vsakodnevno udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

 

10-urno dnevno počitniško druženje pod budnim očesom animatorjev se za otroke od 4. do 15. leta starosti začne med 7. in 9. uro zjutraj. Po končanem zbiranju (do 8.45) in spoznavanju ob družabnih igrah je ob 9. uri na vrsti sproščujoča in povezovalna jutranja telovadba. Ob 9.30 je čas za samopostrežno malico, tej pa sledi ura izpopolnjevanja znanja plavanja.

 

Najmlajši osvajajo osnovne tehnike plavanja (prilagajanje na vodo in žabico), starejši pa svoje znanje izpopolnjujejo, nadgrajujejo ali se učijo novih elementov (potapljanje na dah, skoki v vodo, reševanje iz vode).ž

Temu sledijo številna adrenalinska doživetja na vodnih rekvizitih, zabavni boji z vodnimi topovi, guganje na valovih ali plavanje z njimi v bazenih Vodnega mesta Atlantis.

 

Po okusnem kosilu ob 12.30. uri sledi počitek. Tokrat ga bodo zaznamovali obiski vrhunskih športnikov in olimpijcev, dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj, ki bodo predstavili svoje športe.


Temu bo sledila Mini olimpijada, ki se bo začela z olimpijskim protokolom (mimohod s pravo olimpijsko zastavo) in igrami v vodi. Otroke bodo do 16. ure popolnoma prevzele vodne vragolije, tobogani ter razne športne in štafetne vodne igre. Dan, poln vragolij in norčij, se zaključi ob 17. uri. Vse, kar otroci potrebujejo, je dvoje kopalk in brisača.

 

Termin: zimske šolske počitnice, od 23. do 27. 2. 2015; ena: 26,00 € na dan.

Ob prijavi otroka za pet dni varstva vam priznamo 10% popusta.

Prijava otrok vsaj dva dni pred pričetkom, na drugega otroka vam priznamo 10% popusta.

 

Cena vključuje: celodnevno vstopnico v Vodnem mestu Atlantis, animacijo in varstvo otrok na bazenu, 1 ura izpopolnjevanja plavanja ter dva obroka hrane dnevno (malica in kosilo).

Pijačo in DDV ter priznanja in darila za vse udeležence zagotovi Olimpijski komite Slovenije. 

 

Rezervacije in dodatne informacije so na voljo na:
Telefon: 030/242 128
E-pošta: varstvo[@]btc.si