Novice

Znani prvi finalisti poslovnih športnih iger 2015

03. junij 2015 Šport za vse Olimpijski komite Slovenije je skupaj s svojo regijsko pisarno, Športno zvezo Nova Gorica, v soboto, 16. maja, organiziral 1. Poslovne športne igre.

V prijetnem in sproščenem razpoloženju so se ekipe lahko pomerile v petih športnih panogah, finalisti pa bodo svoja podjetja zastopali 12. septembra na sklepnem dogodku na koprski Bonifiki.

Poslovne športne igre so novi projekt Olimpijskega komiteja Slovenije, katerega vsebina je sicer tekmovanje, vendar je njegov prvenstveni cilj kljub temu spodbuditi slovensko poslovno javnost h gibanju. Današnji način življenja nam pogosto prinaša 'izgovor' o pomanjkanju časa zaradi številnih obveznosti, ki nas vodijo k nezdravemu načinu življenja in pomanjkanju gibanja. Projekt Poslovne športne igre želi na neki način obuditi v preteklosti dobro uveljavljene 'sindikalne igre' in spodbuditi zaposlene k redni športni vadbi. Zdrav in zadovoljen delavec je ključ do uspešnega in zdravega podjetja.
 
Druženje s prijatelji je eden izmed pomembnih razlogov, ki jih Slovenci omenjano kot razlog za ukvarjanje s športom, zato poslovne športne igre ne bodo le tekmovanje, pač pa bodo predvsem druženje, sprostitev in zabava. Dober športni rezultat pa bo pika na i celotnemu dogajanju.
 
Vse informacije o projektu so dostopne na www.olympic.si/sport-za-vse/poslovne-sportne-igre/, kjer je mogoča tudi spletna prijava.
 
Veselimo se vaše aktivne vloge in verjamemo, da boste s svojimi ekipami uspešni aktivni udeleženci Poslovnih športnih iger 2015.

Na svidenje 13. junija v Ljubljani!