Bronasti partner

Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana

Mediana je specializirano podjetje za snovanje, načrtovanje in izvajanje raziskav. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju tržnega, medijskega in mnenjskega raziskovanja nudijo celovito raziskovalno storitev, od prepoznavanja problema, zasnove, izpeljave in podrobne analize do interpretacije in svetovanja. Naročnikom osmišljajo podatke, da lahko uspešno izvajajo svojo poslovno in marketinško strategijo.

www.mediana.si

Etiketa tiskarna, d. d.

ETIKETA tiskarna, d. d., je družba z izkušnjami v tiskarstvu, prilagodljiva trgu in željna novih spoznanj Osnovno poslovanje predstavljajo trije proizvodnji programi, s katerimi lahko zadostijo potrebam, ki jih imajo različne panoge industrije. Nenehni skrbi posvečajo večanju prepoznavnosti, krepitvi ugleda družbe, kakovosti izdelkov in storitev, zadovoljevanju kupcev ter inovativni dejavnosti.

www.etiketa.si

Mladinska knjiga, d. d.


Skupina Mladinska knjiga je največja založniška skupina v JV Evropi z bogato tradicijo prek 60 let. Prisotni so v 6 državah in zaposlujejo več kot 1500 ljudi. Skupino sestavlja 12 podjetij v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Avstriji. Glavne dejavnosti Skupine so založništvo, knjigotrštvo, trgovina s pisarniškimi in šolskimi potrebščinami ter logistične in tiskarske storitve.


www.mladinska.com

Grafika Gracer, d. o. o.

Glavni proizvodni program temelji na izdelavi revij, časopisov, knjig, prospektov, brošur, samolepilnih etiket, pisarniških obrazcev, istočasno pa ponujajo tudi usluge grafičnega oblikovanja, izdelave ofset plošč, knjigoveških uslug ter ostalih dopolnilnih dejavnosti, ki so povezane z grafično stroko.

www.grafika-gracer.si

Piksel d.o.o.


Podjetje Piksel d.o.o. je vodilno podjetje na področju digitalnega tiska in njegove dodelave v Sloveniji. Njihovi največji prednosti pred konkurenco sta visoka tehnološka opremljenost proizvodnje in vrhunska usposobljenost tehnologov. Digitalni tisk jim zaupajo največji ponudniki oglasnega prostora v Sloveniji.


V podjetju Piksel d.o.o. podpirajo razne dobrodelne in družbeno odgovorne projekte. Spadajo pa tudi med tiste Slovence, ki imajo radi šport, zato so se tudi odločili za sodelovanje z OKS.

 

www.pikselprint.si

 

 

 

Spark Promotions


Podjetje Spark Promotions ponuja veliko izbiro poslovnih in promocijskih daril.

 

www.sparkpromotions.si

 

 

DB Schenker

 

DB Schenker ima na območju jugovzhodne Evrope 75 poslovalnic, kar v celoti pokriva potrebe enega od najpomembnejših gospodarskih področij na svetu. Z rednimi cestnimi povezavami, znanjem na področju zračnega in pomorskega prevoza v vseh regijah in na vseh lokacijah, ki služijo kot vozlišča, ter terminalih za pogodbeno logistiko, ponuja popolne pogoje za izvedbo zasnove logističnega procesa.

 

http://www.logistics.dbschenker.si/log-si-si/start/

Hribar - OS d.o.o.


Podjetje HRIBAR – OS d.o.o. nadaljuje tradicijo družinskega podjetja HRIBAR in OTROCI. Njihov prodajni asortima sestavljajo pikado, gumeni balinčki, izdelani v Sloveniji, penaste rakete vortex in posebne serije legendarnih fičkov. Njihov namen je mladim in starejšim ponuditi pripomočke za prijetno druženje in zdravo preživljanje prostega časa, jih spodbuditi k redni telesni aktivnosti ter jih navdušiti za aktivno življenje. Njihovo vodilo je »Mečem in mislim – torej sem«.


www.hribar-otroci.si

Medis - M d.o.o.


Podjetje Medis-M d.o.o. s sedežem v Mariboru vse od leta 1996 skrbi za visoko kakovost distribucijskih storitev zdravstvenih in medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in drugih izdelkov slovenskim lekarnam, specializiranim prodajalnam z medicinskimi pripomočki in slovenskim bolnišnicam.


www.medis-m.si

Petre d.o.o.

 

Podjetje Petre d.o.o. je največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo prireditvenih komponent. S to dejavnostjo se ukvarjajo že več kot 23 let in imajo za sabo kvalitetno usposobljeno ekipo. Šotore in ostalo opremo postavljajo predvsem v Sloveniji, vedno več pa tudi v Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in na Madžarskem. Njihove stranke so zelo zadovoljne, za več informacij pa ste lepo vabljeni k ogledu njihove spletne strani.

www.petre.si

 

 

 

 

Hoteli Bernandin d.d.

 

Usmerjenost k športu ostaja med prioritetami prodajnih in trženjskih aktivnosti družbe Hoteli Bernardin, d.d. Spodbujajo športni turizem, zato so se odločili pristopiti k partnerstvu Olimpijskega komiteja Slovenije v kategoriji bronasti partner. Nove priložnosti vidijo v vzajemnem sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenija in njenimi članicami, ki podpirajo šport. Njihove prednosti za razvoj športnega turizma so v lokaciji, ugodnem podnebju, raznovrstni namestitvi, prilagodljivih storitvah ter športni infrastrukturi v regiji.  

 

http://www.bernardingroup.si/si/

 

 

Eurocom


Eurocom je ugledno slovensko podjetje in eno izmed vodilnih na področju šolskih potrebščin, pisarniškega materiala ter poslovnih in promocijskih daril. S svojim kakovostnim delom se odločno in vztrajno širijo tudi prek naših meja in z veseljem si prizadevajo ugoditi najzahtevnejšim pričakovanjem, pri čemer je na prvem mestu visoka kvaliteta široke palete izdelkov. Strateška usmeritev, zadovoljstvo zaposlenih ter družbena odgovornost, so ključni dejavniki uspeha v prihodnost naravnanega podjetja. Eurocom je tudi zastopnik športne blagovne znamke Peak v Sloveniji in med drugim skrbi za prodajo olimpijskih navijaških izdelkov.

 

www.eurocom.si

Datastat d .o. o.

Podjetje Datatstat d.o.o. se ukvarja z izdelavo spletnih in mobilnih aplikacij glede na potrebe uporabnikov, ki omogočajo zbiranje, evidentiranje, pregled,statistično obdelavo in analizo zajetih podatkov, kontrolo dostopa in prikaz. Naši storitve in izdelki zajemajo širok spekter rešitev na področju amaterskega in profesionalnega športa.


www.datastat.si

Celjski sejem d.d.

 

Celjski sejem d.d. je največja slovenska sejemska hiša z več kot 40-letno tradicijo organizacije sejmov, ki so prepoznavni v mednarodnem prostoru. Letno v Celju pripravijo več kot 10 mednarodnih strokovnih in splošnih sejmov, med katerimi je največji MOS, Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. Sejme na celjskem sejmišču vsako leto obišče več kot 200.000 obiskovalcev. Poleg sejemskih dvoran so na celjskem sejmišču na voljo tudi sodobno opremljene prireditvene in kongresne dvorane za prirejanje najrazličnejših strokovnih in družabnih dogodkov.

 

www.ce-sejem.si

 

 

 

 

Verstovšek&Končan d.o.o.


V podjetju Verstovšek&Končan d.o.o. se ukvarjajo s pravnim & davčnim svetovanjem. Kot aktivni član Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije s pridobljeno licenco davčnega svetovalca nudijo njihovim strankam strokovno (pravno & davčno) svetovanje na širšem področju davčnega prava, zastopanje v davčnih postopkih, izdelavo študij in strokovnih mnenj ter organizirajo predavanja na teme aktualne davčne problematike. Glede na dinamiko uvajanja sprememb davčne zakonodaje, vsakodnevno izpopolnjujejo svoje znanje, s čimer strankam, poleg zaupne obravnave, zagotavljajo strokovnost & uspešnost pri razreševanju davčnopravnih problemov.


http://www.svetuj.si

Lingula, jezikovni center, d.o.o.

 

Jezikovni center Lingula odlikuje uigrana ekipa profesorjev jezika, izvirnih govorcev in prevajalcev z veliko izkušnjami pri poučevanju tujih jezikov in prevajanju najzahtevnejših besedil. V 13 letih profesionalnega delovanja so oblikovali preverjeno metodo jezikovne vadbe. Ker vedo, da imajo tečajniki malo časa za dodatno učenje, so njihovi tečaji intenzivni in učinkoviti. 
Mnoga priporočila posameznikov in podjetij, ki jim Lingula nudi jezikovna izpopolnjevanja, strokovne delavnice, lekture in prevode, potrjujejo Lingulino profesionalnost in zanesljivost. Njihovi predavatelji in prevajalci so izkušeni strokovnjaki in odlični motivatorji, ki svoje delo opravljajo s srcem.

 

http://www.lingula.si/