Zlati partner

Kompas, d.d.

Maja 2014 je Kompas postal zlati partner OKS. Pogodba je sklenjena za naslednjo olimpijsko obdobje 2014 – 2018. Tako kot naši izjemni športniki, se tudi Kompas in OKS že pripravljata na nove podvige, na prve evropske igre Baku 2015 ter na poletne olimpijske igre Rio 2016.

 

Kompas je že na samemu začetku, ob ustanovitvi Olimpijskega komiteja Slovenije, postal partner ter sodeloval na 13-ih olimpijskih igrah (6 poletnih in 7 zimskih).

www.kompas.si

S&T Slovenija, d.d.


S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.

 

V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti.  Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.

www.snt.si



Arnold Vuga

Vodijo vas kreativne ideje in prave rešitve.
Te, z znanjem, zanosom in ljubeznijo do obrti, oblikujejo v nepozabne, dragocene in čarobne svetove blagovnih znamk.

http://www.arnoldvuga.com/

 

 

Publicis Groupe Slovenija


Publicis Groupe Slovenija je ena izmed večjih in najbolj priznanih komunikacijskih agencij v Sloveniji, ki ponuja celotno paleto storitev in znanj, od digitalnega sveta pa vse do grajenja blagovnih znamk. Vsakega novega projekta se lotijo na svojevrsten, inovativen način, ki je podkrepljen s strokovnim znanjem in kreativnim razmišljanjem. Prav zato hitro najdejo integrirane in kreativne rešitve, ki so prilagojene vsakemu klientu posebej. Nenehno se razvijajo, v svojih procesih izumljajo in izvajajo inovacije ter tako vedno znova nadgrajujejo svoje znanje ter spretnosti. Ne poznajo meja in zagovarjajo osebni pristop. Klient je njihov partner, s katerim lahko izboljšajo svet in delajo v dobrobit podjetij ter blagovnih znamk, kar navsezadnje lahko dokažejo s številnimi nagradami, tako znotraj kot zunaj slovenskih meja.

 

http://www.publicis.si/

 

 

Steklarna Rogaška

Steklarna Rogaška, d. d., je eden izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem področju uvrščajo na najvišji nivo, tako s ceno, kakovostjo kot tudi inovativnostjo v obliki.

Oblikujejo ravnovesje med funkcionalnostjo in estetiko. Zavedajo se moči lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjajo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost.


www.steklarna-rogaska.si