Sponzorji

Pivovarna Laško, d. d.


Skupina Pivovarna Laško združuje proizvajalce piva, mineralnih, izvirskih in naravnih vod, brezalkoholnih pijač, žganih in drugih alkoholnih pijač ter sirupov za proizvodnjo pijač, časopisno in založniško dejavnost.


www.pivo-lasko.si

Grand hotel Union

Grand Hotel Union je bil zgrajen leta 1905 in je v prek sto letih obstoja pomembno sooblikoval politično in družabno življenje v prestolnici in njeni širši regiji. Hotel si nenehno prizadeva delovati kot družbeno odgovorno podjetje s podporo različnim dejavnostim, človekoljubnim organizacijam in posameznikom. Njegov ugled je povezan s tradicijo, zanesljivostjo in visoko kakovostjo storitev.


www.gh-union.si

Dnevnik, družba medijskih vsebin, d. d.


Dnevnik, družba medijskih vsebin, d. d., se lahko pohvali z več kot petdesetletno tradicijo. Časnik Dnevnik kot ena izmed blagovnih znamk družbe sodi med osrednje slovenske dnevno-informativne medije.
S snovanjem kakovostnih tiskanih in elektronskih edicij ter projektov želijo spodbujati razvoj in napredek družbe, v kateri delujejo.


www.dnevnik.si

Mercator, d. d.


Skupina Mercator je ena največjih in najuspešnejših trgovskih verig v Jugovzhodni Evropi, ki deluje že na sedmih trgih regije. Na teh hitro rastočih trgih Mercator pridobiva pomembne tržne deleže predvsem z večjimi nakupovalnimi centri v glavnih mestih in regijskih središčih, saj želi na vsakem trgu biti prvi ali drugi največji trgovec z market programom. Pomemben del Mercatorjeve ponudbe pa sta tudi program tehnike in tekstila.


www.mercator.si

Porsche Slovenija, d. o. o.

Porsche Slovenija je generalni uvoznik in zastopnik za vozila znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen GV in Porsche v Sloveniji. So hčerinsko podjetje avstrijskega koncerna Porsche Holding, ki ima sedež v Salzburgu. Že vrsto let uspešno sooblikujejo dogajanje na slovenskem avtomobilskem trgu.

www.porsche-slovenija.com

Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto


Krka se uvršča v vrh generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.  Osnovna dejavnost podjetja Krka je proizvodnja in prodaja zdravil na recept, izdelkov za samozdravljenje, kozmetičnih in veterinarskih izdelkov. Dejavnost podjetja dopolnjujejo zdraviliško turistične storitve.

www.krka.si

Aerodrom Ljubljana, d. d.

Aerodrom Ljubljana uporabnikom letališča zagotavlja varno, točno in visokokakovostno izvajanje letaliških in drugih komercialnih storitev. V prihodnjem desetletju želijo s širitvijo infrastrukture in večanjem prometa postati vodilni ponudnik letalskih povezav in storitev v naši regiji za potniški in tovorni promet.

www.lju-airport.si

Unitur


Delniška družba Unior je s svojimi petimi programi Odkovkov, Sintra, Ročnega orodja, Strojne opreme in Turizma eno največjih slovenskih izvoznih podjetij.  Med vse pomembnejšimi programi družbe Unior je turizem, ki se razvija na osnovi naravnih danosti bližnje okolice Pohorja, Rogle in Zreč.


www.unior.si
www.unitur.eu

Adria Media Ljubljana


Adria Media Ljubljana je uveljavljena založniška hiša z dolgoletno tradicijo. Z rednim izdajanjem domačih in tujih blagovnih znamk revij se uvršča v vrh slovenskih revijalnih založnikov. Nenehno skrbi za razvoj svojih blagovnih znamk (Cosmopolitan, Elle, Playboy, Sensa, Story, Lisa, Nova, Lea, Avto magazin, aktivni.si, govori.se, Fashion Week), jih nadgrajuje in dopolnjuje, pri tem pa jih vodi načelo strokovnosti, napredka in profesionalnosti. 

 

www.adriamedia.si

BTC City, d.d.

 

BTC City (Blagovno Transportni Center Ljubljana) je nastal, ko so se v to leta 1975 preimenovala Javna skladišča Družba se je po več kot desetletju intenzivnega prestrukturiranja nekdanjih povezav in dejavnosti razvila v gospodarja, ki upravlja s prostorom, na katerem skupaj s poslovnimi partnerji skrbi za uravnoteženo ponudbo poslovnih, trgovskih, rekreativnih, zabavnih in kulturnih storitev na enem mestu.


www.btc-city.com