Predstavitev

 

Šport je dinamičen, atraktiven in zabaven ter pozitivno vpiva na naše življenje in dosežke na vseh področjih. Če športu dodamo še vrednote olimpijskega gibanja, se ta obogati s plemenitostjo, brezpogojnim sodelovanjem in zdravo tekmovalnostjo. To bo Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez v sodelovanju z nacionalnimi panožnimi zvezami predstavil na Olimpijskem festivalu, ki bo 17. oktobra na Kongresnem trgu v Ljubljani. Dogodek je prvenstveno namenjen otrokom in staršem, na njem pa ste dobrodošli vsi, ki bi se želeli srečati tudi z manj medijsko izpostavljenimi športnimi panogami in se v njih preiskusiti.

 

NA OLIMPIJSKEM FESTIVALU BO VSAK NAŠEL SVOJ IZZIV

 

Olimpijski festival bo na enem mestu ponujal preko 25 športnih izzivov, v katerih se boste lahko zabavali vsi željni spoznavanja različnih športov. Preko zabave s Čuki, športnih delavnic in celodnevnega programa, ki ga bo vodil Ribič Pepe, bomo skupaj uživali v spoznavanju športnega duha, fair playa in pridobivali nove športne izkušenje in prijatelje.

 

IZZIV S SVOJIM VZORNIKOM

 

Premagati vrhunskega športnika na izzivu v centru mesta bo gotovo ostalo nepozaben spomin. Na Olimpijskem festivalu s športnimi ASi se bomo družili z znanimi slovenskimi športniki, ki so vzor odločnosti, pokončnosti, vtrajnosti in moči, ne le telesne, temveč tudi psihične. Vzorniki ljubiteljev športa bodo otrokom približali posamezen šport ter jim omogočili, da se v njem tudi preizkusijo.

 

ZAČUTI ŠPORTNIKA V SEBI

 

Želimo, da otroci začutijo in vzljubijo šport, ki naj postane sestavni del njihovega življenja ter naj jih obogati z zadovoljstvom, energijo in srečo.

 

 

Prvih 100 prijavljenih čaka posebno darilo.

 

Pohiti s prijavo in uživaj v igri 17. oktobra na Kongresnem trgu v Ljubljani!

 

 

PROGRAM

 

ŠPORTNI IZZIV ZA VSAKEGA

 

DRUŽENJE Z VRHUNSKIMI ŠPORTNIKI

 

OGLEJ SI PRIZORIŠČE

 

POSTANI ŠPORTNI AS IN OSVOJI MEDALJO

 

S PRIJAVO DO NAGRADE