Ugodnosti pri izobraževanju

V sodelovanju s Sindikatom športnikov Slovenije vabimo vse športnike na vpis na dodiplomski študij Športni menedžement na UCN Denmark univerzi.

 

Že čerto leto zapored se lahko vpišete na zanimiv dodiplomski študij, kar je idealna priložnost vse športnike, da ob aktivnem športnem udejstvovanju, nemoteno opravljajo študijske obveznosti, kjerkoli se nahajajo.

 

Vse kar boste potrebovali je internetna povezava, (prenosni) računalnik in slušalke z mikrofonom, za komunikacijo s predavatelji. Vpis na program »Športni menedžment« stane 300 EUR,enkratni znesek, ki ga plačate svetovnemu združenju nogometnih sindikatov FIFPro (avtorju projekta) in služi kot "varovalka resnosti" pri pristopu k študiju na UCN Denmark - znesek plačate pred prijavo na program!

 

Od študijskega leta 2011/2012 se je k študiju na Danskem priključilo preko 25 slovenskih športnikov (Vid Kavtičnik, Matej Mohorič, Alja Koren, Miha Žvižej, Dragan Gajić, Suad Fileković, Dalibor Stevanović, Ana Gros in mnogi drugi). Potrebno je omeniti, da so prav slovenski študentje in način nadzora ter vodenja njihovih aktivnosti, deležni posebne pohvale, saj so z zavidljivimi študijskimi rezultati, svojim kolegom postavili visoke kriterije.

 

Čas trajanja študija: 3.5 let (7 semestrov), od tega 6 mesecev praktičnega dela.
Študij je v Sloveniji mednarodno priznan. Rok vpisa: 1. julij 2014 ! Kontakt: ks@olympic.si. 

 

Več informacij tudi na povezavi.